Jump to content

The ultimate community for Ruby on Rails developers.


Photo

View New Content - not working


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 AstonJ

AstonJ

    Dispatcher

  • Members
  • 35 posts

Posted 15 August 2013 - 02:27 PM

It seems to have stopped working - last few times I've logged on it says no new content when there is :/


:)


#2 Jamie

Jamie

    Controller

  • Moderators
  • 114 posts
  • LocationThe UK

Posted 15 August 2013 - 03:10 PM

It seems to have stopped working - last few times I've logged on it says no new content when there is :/

 

On the forum index do you see the icons to be red or greyed out?

 

Quite often I mark the forums as read when I don't mean to and it won't trigger the View Content.

 

It works for me and always has done here so I would assume the intermittent issue if to do with your browsing style, or it could be an issue with your account.


Rails developer based in Newcastle, UK.
Web app owner - Twitter lover

#3 Adam

Adam

    Inspector

  • Administrators
  • 71 posts

Posted 15 August 2013 - 03:12 PM

I haven't seen any issues with this and haven't had any other reports :(


Adam Cooke

from aTech Media - UK-based Ruby on Rails developers. 

 

Follow me on Twitter  •  Check out my code on GitHub  •  Take a look at my designs


#4 AstonJ

AstonJ

    Dispatcher

  • Members
  • 35 posts

Posted 16 August 2013 - 12:24 PM

It's still broke :(

 

New posts are highlighted via the forum icons, but nothing in the link. Not sure if it's an Opera, or Cache issue. Will see if it improves next time I clear my caches.


:)


#5 Jamie

Jamie

    Controller

  • Moderators
  • 114 posts
  • LocationThe UK

Posted 16 August 2013 - 01:03 PM

It's still broke :(

 

New posts are highlighted via the forum icons, but nothing in the link. Not sure if it's an Opera, or Cache issue. Will see if it improves next time I clear my caches.

 

Could you try an alternate browser? That might help everyone troubleshoot the issue.

 

Can I also ask on the sidebar on the New content page what is currently selected?

 

What happens if you try selecting another filter such as in the past 24 hours..

 

Try that

 

Since the 'Other' section is multiple choice you could have something selected on there.

Other

 

 

 

:)


Edited by jamie, 16 August 2013 - 01:56 PM.

Rails developer based in Newcastle, UK.
Web app owner - Twitter lover

#6 AstonJ

AstonJ

    Dispatcher

  • Members
  • 35 posts

Posted 16 August 2013 - 04:26 PM

Just tried it with firefox and I'm getting the same thing.

 

Could it be because I changed my account from a twitter log-in to normal password? I first signed in with twitter, then revoked access and manually set a password - so it could be that :/


:)


#7 Jamie

Jamie

    Controller

  • Moderators
  • 114 posts
  • LocationThe UK

Posted 16 August 2013 - 04:43 PM

Just tried it with firefox and I'm getting the same thing.

 

Could it be because I changed my account from a twitter log-in to normal password? I first signed in with twitter, then revoked access and manually set a password - so it could be that :/

Could you PM me a screenshot of the full page.


Rails developer based in Newcastle, UK.
Web app owner - Twitter lover

#8 AstonJ

AstonJ

    Dispatcher

  • Members
  • 35 posts

Posted 17 August 2013 - 12:49 AM

Here ya go:

 

ffbnvc.png


:)


#9 Jamie

Jamie

    Controller

  • Moderators
  • 114 posts
  • LocationThe UK

Posted 17 August 2013 - 07:48 AM

Here ya go:

ffbnvc.png

 

Can I see the bottom of the page too below the fold?

 

It looks to me you have the first option under 'Other' selected which will be causing your issue I was explaining before.

 

Screen Shot 2013-08-17 at 09.07.01.png


  • AstonJ likes this
Rails developer based in Newcastle, UK.
Web app owner - Twitter lover

#10 AstonJ

AstonJ

    Dispatcher

  • Members
  • 35 posts

Posted 17 August 2013 - 10:12 PM   Best Answer

You were right! It's working now - thanks :D


:)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users