Jump to content

The ultimate community for Ruby on Rails developers.


Photo

Thin server and rails 3.2.11 stops loading one production page after line 442


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ajen010

ajen010

    Passenger

  • Members
  • 2 posts

Posted 21 September 2013 - 08:06 AM

The page works fine in development. When I go to production the page only loads the first 442 lines of html and javascript.

The production log does not throw any errors. Other pages load completely.

How do I debug a production page not displaying all of the html?



#2 Rowel

Rowel

    Controller

  • Members
  • 109 posts

Posted 21 September 2013 - 02:41 PM

Have you tried View HTML source of the incomplete page?  Maybe you'll see an error message there.   Or at least give you a clue on where it's stopping.  



#3 ajen010

ajen010

    Passenger

  • Members
  • 2 posts

Posted 22 September 2013 - 12:41 PM

This was a problem where the http response was only partially getting back to my browser. The problem was the autocaching of nginx. I had installed nginx into a special directory. I found that if I added the lines
 
in the http
proxy_cache_path /var/lib/nginx/proxy levels=1:2 keys_zone=my-cache:8m max_size=1000m inactive=600m;
proxy_temp_path /var/cache/tmp;
 
and in the location
proxy_cache my-cache;
proxy_cache_valid 200 302 60m;
proxy_cache_valid 404 1m;
 
 
and changed the permissions on the tmp and proxy directories then the whole http response got sent to my browser





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users